Je verhaal heb je helder. Op papier. Of in je hoofd.

 

Maar nu komt het aan op jouw eigen geluid. 

 

Hoe laat je jouw unieke stem doorklinken in jouw tekst.

Zoveel presentaties, zo veel teksten en betekenis.

Hoe zet je je stem in om te overtuigen. Te inspireren. Te informeren. Een groot deel van de inhoud van wat we zeggen wordt bepaald door onze stem en onze manier van spreken. Met onze stem hebben we dus een grote invloed op wat we over willen dragen. 

 

Je kunt nog zo'n goed verhaal hebben, als het je niet lukt dit verhaal overtuigend en charismatisch te presenteren dan is je hele presentatie voor niks. 

  

Soms spreken we te monotoon. Of zijn we niet goed te verstaan. Vaak weet je ook helemaal niet hoe je klinkt. Want naar onszelf luisteren doen we niet graag. Maar juist met je stem bezit je een oneindige hoeveelheid mogelijkheden om je boodschap kracht bij te zetten. Meer zeggingskracht dus. En dat is op sommige momenten cruciaal. 

 

Door mijn jarenlange ervaring als Beroepsvoorlezer en Voice Over weet ik precies hoe je je stem optimaal gebruikt om je doel te bereiken. Een 'slecht nieuws presentatie' vraagt om een andere benadering dan een jubileumspeech. Hoe klink je dynamisch, empathisch, zelfverzekerd, krachtig of charismatisch.

 

Kortom, hoe geef je kleur aan je woorden en zorg ervoor dat jouw woorden betekenis krijgen. Dat is waarmee we ons in deze sessie mee bezig houden. 

 


Meestal kun je snel bij me terecht. 


Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach