"VAAK ZOEKEN WE DE OPLOSSING BUITEN ONSZELF

 

   MAAR DATGENE WAT ECHT HELPT VIND JE  DICHTERBIJ DAN JE DENKT.

Mijn naam is Henriette. Meestal word ik Jet genoemd.  

Communicatie is de rode draad in mijn carrière. Hoe doen mensen, hoe praten mensen, wat wordt er gezegd en vooral ook wat niet, dat is iets wat mij enorm fascineert. 

 

En dat komt me goed van pas want mijn talent om goed te observeren, kijken en luisteren gebruik ik als presentatiecoach dagelijks.

 

Mijn lange ervaring als beroepsvoorlezer en voice over is op vanzelfsprekende wijze samengevoegd met mijn werk als sprekerscoach. 

 


Spreken is een fantastisch talent dat íedereen heeft.

Vaak vergeten we dat talent te benutten. Denken we al snel dat 'je er toch een beetje voor in de wieg gelegd moet zijn'.  Maar dat een misvatting. Laat je niets aanpraten. En al helemaal niet door die innerlijke criticus. Die heeft er namelijk geen verstand van.

 

Ik trek me niks aan van jouw innerlijke criticus. Ik kijk en luister vanuit oordeelloosheid. Werken met mij betekent dat jij leert vertrouwen op je eigen talenten. Op een no nonsense manier, praktisch zodat je er ook gelijk iets aan hebt. Geen poespas dus maar persoonlijk en helemaal gericht op jou.

Als Sprekerscoach was ik verbonden aan TEDx Apeldoorn en PechaKucha night Veenendaal. 


uit welk kennis ik put

  • School voor Presentatiecoaching, Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach en het volledige Masterclassprogramma. NOBCO erkend, 93 PE uren.  
  • Beroepsvoorlezer & Voice Over
  • > 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Cap Gemini. Tempo Team & Kamphorst Personeelsdiensten.
  • OORbit. Huub Krom. Stemacteren
  • Stemcoaching. Cees Manintveld. Multivoice
  • Qletz stemacteren


Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach