your talent is in your choice

wat zoek je

Je wil in volle aandacht intensief je persoonlijk spreektalent optimaliseren. 

Omdat je positie of functie dat van je vraagt. Met een saaie en vlakke presentatie kun je niet aankomen. Dat kost je, behalve het geld dat is gaan zitten in tijd en voorbereiding, je goeie naam. En deep down weet dat je het beter kunt. Maar hoe pak je dat nou aan. Je verdwaalt op sites over presenteren en duikt in boeken. Toch blijft het lastig, want waar begin je. Hoe bouw je je presentatie op. Wat doe je met (lastige) vragen. Hoe genereer je interactie. Kortom, je hoofd loopt om. 

Over presenteren zijn duizenden boeken geschreven. En online zijn er lijstjes genoeg te vinden met tips, trucs en adviezen. Maar overtuigend en succesvol presenteren leer je niet uit een boek. En aan die  tips & trucs alleen heb je weinig. Want dat je een goed verhaal moet hebben, contact met je publiek moet maken en het beste 'gewoon lekker jezelf' kunt zijn, dat weet je zelf ook. Het gaat erom hoe je dat laat werken voor jou, in jouw dagelijkse praktijk.  

Ik trek me niks aan van jouw innerlijke criticus. Ik kijk en luister vanuit oordeelloosheid. Werken met mij betekent dat jij leert vertrouwen op je eigen talenten. Op een no nonsense manier, praktisch zodat je er ook gelijk iets aan hebt. Geen poespas maar persoonlijk en helemaal gericht op jou.

wanneer

Een dagdeel is perfect wanneer je je wil richten op 1 specifiek onderdeel van presenteren. Die keuze is nodig omdat de tijd voorbij vliegt, in een dagdeel kun je niet alles.

 

Wanneer is een dagdeel geschikt?

Je wil bijvoorbeeld je bestaande presentatie fine tunen. Qua tekst, visuele ondersteuning of performance.  Of je geeft binnenkort een presentatie en je hebt behoefte aan een generale repetitie met feedback. Misschien loop je vast in je verhaallijn en wil je daarover brainstormen. 

 

Wat je in dit dagdeel bereikt ligt aan jouw ervaring en motivatie. En natuurlijk ook aan het doel dat je jezelf gesteld hebt. Als dit een realistisch doel is ga je vol energie, goede moed én gemotiveerd naar huis. 

"Henriëtte liet mij inzien en ervaren dat het veel natuurlijker is om je eigen verhaal te vertellen. Ook al zit er een hapering in, mensen raken geboeid omdat je het met gevoel vertelt en bij jezelf blijft.


en nu

Ik vind het belangrijk dat jij de intrinsieke motivatie voelt je spreekvaardigheid te optimaliseren. Dat betekent natuurlijk ook dat jij het moet zien zitten met mij samen te werken. Wil je eerst weleens weten met wie je precies te maken krijgt? Laten we dan even bellen. Je bereikt me op: 06 432 607 72. 


W A T  K R I J G  J E

  • Uitgebreide online intake
  • Dagdeel (2,5 uur of 4 uur) intensieve coaching & training.
  • Fijne, rustige locatie in een mooie en groene omgeving.  Meestal is dat in Leusden op landgoed De Heuvelkamp. 
  • Eventueel een voorbereidende opdracht vooraf.
  • Oefeningen en advies op maat.
  • Videoregistratie, de opnames krijg je toegestuurd.
  • Lekkere koffie & thee en alles wat daarbij hoort. 

W A A R  W E R K E N  W E

WAT KOST HET

Dagdeel individuele training & coaching; v.a. € 698


Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach