TALK LIKE TED

"Heb vertrouwen Kirsten, je kunt het".

Woorden die Henriette vaak tegen mij zei in haar begeleiding naar de TEDtalk die ik gaf tijdens TedxApeldoorn. De juiste woorden, want het vertrouwen in mijzelf, mijn verhaal, mijn boodschap (want wie ben ik nou eigenlijk om dat te willen delen) had ik hard nodig, om vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen staan.

Een van de belangrijkste inzichten die ik dankzij Henriette heb opgedaan, is dat een kernboodschap noodzakelijk is. De kapstok van de structuur en opbouw van mijn talk. Dit maakt het schrijven van speeches vele malen makkelijker en krachtiger. Mijn drive dit verhaal te vertellen is heel persoonlijk. Maar om het dan ook nog eens heel persoonlijk aan een publiek van 150 man te vertellen is nog een hele kunst. Henriette heeft me begeleid bij het voelen tijdens het spreken. Hierdoor voelde het spreken natuurlijker, werden zenuwen beheersbaar en was ik in staat mijn boodschap krachtiger over te brengen. Het wordt voor mij makkelijker om lezingen en speeches voor te bereiden en uit te voeren. Door de inzichten die ik heb opgedaan en het vertrouwen wat ik in mijzelf heb gekregen. Dankjewel Henriette voor de mooie reis die we samen afgelegd hebben! 

 

Kirsten Regtop


TED talks zijn wereldberoemd en hebben een inspirerend format.

Als Speaker Coach ben ik verbonden aan TEDx Apeldoorn en begeleid ik sprekers naar hun presentatie op de rode stip. Hierboven spreekt Kirsten Regtop tijdens op 22 maart dit jaar. 

 

Ook in het bedrijfsleven is een presentatie in de vorm van een TED Talk een verademing. Stop met die saaie, lange PowerPoint presentaties. Leer met korte presentaties en een minimum aan slides je idee, project, visie presenteren. Op een toegankelijke manier zodat iedereen op het puntje van z'n stoel zit. Met veel aandacht voor authenticiteit, stem en lichaamstaal.

 

Als ervaren presentatiecoach en TEDx sprekerscoach train en coach ik jou en/of jouw team naar boeiende en effectieve presentatie like TED. 

"Henriette leerde me om een verhaal uit mijn hart te vertellen. Niet zoals de praatjes, die ik al vele malen voor soms grote groepen mensen gaf. Maar een persoonlijk verhaal, aansprekend, begrijpelijk, met impact op de luisteraar. Door haar opbouwende begeleiding vond ik mijn eigen TEDx verhaal en daarmee een aandachtig oor bij mijn publiek. Ik weet zeker dat mijn presentaties voor altijd ten goede zijn veranderd."  

 

Gerwin Hop


inspiratieGecertificeerd Professioneel Presentatiecoach