EXECUTIVE  COACHING

Als leider, bestuurder of (senior)manager sta je vaker voor groepen. Spreek je op belangrijke momenten, in situaties dat het er echt op aan komt. Je positie vraagt van je dat je dat overtuigend en succesvol doet, dat je authentiek persoonlijk leiderschap toont. Met een saaie en vlakke presentatie kun je niet aankomen. Dat kost je, behalve het geld dat is gaan zitten in tijd en voorbereiding, ook je reputatie. 

 

 

In een omgeving waarin alles steeds verandert, verandert de verwachting van je publiek ook. 

Dan is het van toegevoegde waarde om de manier van spreken die je je in de loop der jaren hebt eigen gemaakt eens goed onder de loep te nemen. Je publiek houdt het na afloop vaak bij veilige feedback; "goed verhaal..." Niet in de laatste plaats omdat veel professionals allang blij zijn dat ze er zelf niet staan. Maar jij hebt behoefte aan eerlijke, constructieve feedback en advies. Een scherpe blik en kritisch oor.

Iemand die meedenkt, meeleest en meekijkt.

 

 

Soms volstaat een korte brainstormsessie over de inhoud en opbouw van je presentatie. Andere momenten heb je behoefte aan een intensievere begeleiding. En belangrijke keynotes wil je vooraf misschien eerst op locatie oefenen. Dit laat zich niet vastleggen in een standaard traject. Maar vraagt om flexibiliteit, wederzijds vertrouwen en persoonlijk maatwerk. 

"Eerder dit jaar heb ik een aantal intensieve trainingsessies met Henriette gedaan. In korte tijd heeft ze me met haar zo kenmerkende no-nonsense werkwijze precies op de goede plek weten te zetten en mij gewezen op juist die punten die heel bruikbaar en vooral van belang zijn bij het geven van een presentatie of het voeren van een debat."

 

 

 

"Henriette heeft me op een plezierige wijze bewust gemaakt van een aantal belangrijke verbetermogelijkheden voor mijn presentaties en colleges. De oefeningen werken goed.

Video-opnames hebben daarbij erg geholpen. Dat merk ik nu in mijn dagelijkse werk"

 

 

Dit is volledig maatwerk. Vraag info aan voor mogelijkheden en tarieven. 

 


Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach